Selecteer een pagina

mijn focus

Digitaal magazine

Veel mensen verwarren een digitaal magazine met een bladerbare pdf, die qua opbouw “printgericht” is en waar je alleen doorheen kunt bladeren. Een digitale publicatie is veel interactiever, intuïtiever en biedt veel meer mogelijkheden. Het heeft veel weg van een website, maar is toch anders.

Je neemt iemand mee in jouw verhaal, langs de onderwerpen die jij onder de aandacht wilt brengen (gericht op je doelgroep).
En dan wil je voldoende lezers bereiken. Dat het gelezen wordt. Je wilt informeren, inspireren en overtuigen met interessante content. En nog belangrijker: dat het je oplevert wat je ervan verwacht.

Door een online magazine of publicatie naast je website en social media in te zetten, creëer je de perfecte mix om je doelgroep te bereiken en aan je te binden.

Durf je concurrent voor te zijn en breng jouw magazine of publicatie ook digitaal uit.

   Ik kan je helpen:

 • conceptontwikkeling
 • ontwerp en bouw van digitale magazines,
  voor verschillende devices
 • in software-pakketten, zoals Foleon, Adobe Indesign, Articulate Storyline, Articulate Rise.

 

e-learning

Overal en altijd kunnen leren. Instrueer je doelgroep door middel van een inspirerende e-learning / online leren. Een training die je doelgroep (deels) via een computer, tablet of smartphone volgt. Animaties, video’s en quizzes maken e-learning afwisselend en aantrekkelijk.

   Ik kan je helpen:

 • bij de conceptontwikkeling van een e-learning
 • ontwerp en bouw van een e-learning
 • in software-pakketten, zoals Articulate Storyline, Articulate Rise, Adobe Captivate.

 

grafische vormgeving

Vormgeven van nieuwsbrieven, drukwerk en promotiemateriaal met aandacht voor jouw huisstijl, doelgroep en de overige middelenmix. Of zelfs een website in jouw huisstijl. Herkenbaar, onderscheidend en consistent.

   Ik kan je helpen:

 • conceptontwikkeling
 • grafische vormgeving van diverse uitingen
 • in software-pakketten, zoals diverse Adobe pakketten, Mailchimp.

doelgroep

Welk type content en vorm leent zicht het beste voor jouw doelgroep? Neem je doelgroep mee op een customer journey en zorg voor de perfecte beleving. De mogelijkheden zijn oneindig.

Slide-model

Gaat het om een beleving die op web en tablet ideaal moet presteren? Zoals bijvoorbeeld een e-learning of handleiding?
Dan is het slide-model de perfecte oplossing. 

Longread-model

Of is de content bedoeld voor een doelgroep die eerder een smartphone gebruikt? Dan is het belangrijk dat de content van het magazine volledig responsive is. Een longread-model is dan aan te raden.

meer weten?  ik help graag!
Zullen we een kop thee drinken?

8 + 15 =